You left a hole where my heart should be
söndag 27 april 2008 @ 22:08 | Allmänt

Swisch sa det, och så var även denna helg över. Tiden går i rasande fart ibland. Blev en härlig dag ute igår. Sol och varmt, heeeeeela dagen lång. Första gången jag har haft sådan tur med vädret under mina lediga dagar. Fast idag kan jag väl inte påstå att det varit särskilt fint men vad gör det? Jag tog en lång sovmorgon imorse och sedan har jag bara varit lat bortsett från mina promenader. En på egen tur, och den andra i sällskap med E och T. Snart blir det sängen och imorgon väntar åter skolan/jobbet.

En kommentar
  1. 1658
    Sara | måndag 28 april 2008 @ 12:35

    Det har verkligen varit toppenväder i helgen! Är lite förvånad att det inte var konstant regn nu när vi hade ledigt och allt… haha! :flower:


Skriv en kommentar