Reskompis någon?
onsdag 23 april 2008 @ 22:46 | Allmänt

Längtan efter sommaren växer inom mig. Längtan efter solen, ljuset, gräset, dofterna, värmen. Längtan efter lite ledighet. Framförallt så ser jag fram emot några dagar i Stockholm tillsammans med Lily. Shopping, uteliv, skärgården, Gröna lund, Winnerbäck. Åh. 🙂 Men jag vet att jag också vill och ska utomlands. Det svåra är dock att hitta den där reskompisen som också är ledig samtidigt som en själv, och som också vill åka iväg nånstans. Finns det ingen sådan? Var god anmäl er här. 😉

Förövrigt så känns det mesta oerhört bra för tillfället. Visst, det kanske finns något som tynger lite grann, men faktum är att allt det positiva som händer väger upp det. Men jag tror fortfarande att det finns ett öde, och jag vill verkligen också tro att jag har rätt när det kommer till den punkten. Och kanske är det värt väntan…

Skriv en kommentar