Tvättstugemysterium
tisdag 22 april 2008 @ 22:15 | Allmänt

I ren tristess hoppade jag in i bilen och körde till Kiruna idag. All alone. En av alla dom impulsgrejer jag kan få för mig ibland. Det var riktigt skönt att få färdas efter vägarna med solglasögonen på och med den nybrända skivan på högsta volym. Gav mig lite tid att hinna fundera över diverse saker. Väl framme i Kiruna sprang jag in på ÖB en sväng och snurrade runt stan en snabbis. Inte mycket att se, men tidsfördrivande. Sedan bar det av hemåt igen. :-)

När jag kom hem sprang jag ner i tvättstugan för att hänga upp dom kläder jag kastat i maskinerna innan jag drog. Blev att jag hängde upp all tvätt i ena torkrummet, och nu när jag skulle hämta upp den ikväll så var den putsväck. Hann stå chockad ett par sekunder innan jag tittade genom hela tvättstugan. Då visar det sig att min tvätt hänger i torkrummet brevid. Eller åtminstone hälften av den. Andra hälften låg i min tvättkorg. Då har alltså någon möblerat om där nere, och jag förstår inte alls tanken bakom det hela. Dom kunde ju lika gärna själva tagit det andra torkrummet istället för att göra det så pass omständigt så att de måste flytta min tvätt innan dom hänger upp sin egna? Well, well.. folk! :-)

2 kommentarer
  1. 1652
    David J | onsdag 23 april 2008 @ 06:46

    Ho!? Till Kiruna fram&tillbaks med bilen, bara sådär? Tooook:)


  2. 1653
    David J | onsdag 23 april 2008 @ 06:48

    råkade visst länka till min mail istället för blogg. men nu så:)


Skriv en kommentar