Stavgång
måndag 31 mars 2008 @ 12:33 | Allmänt

Blev att hoppa i skorna så fort ögonen slogs upp imorse. Blev en stavgångspromenad tillsammans med mamma. En tur efter älven och tillbaka som tog oss ungefär en timme. Inte så roligt väder ute, men det är åtminstone inte kallt. Plusgrader och små slask.

Pratade med Elin idag och hon väckte många av mina drömmar om framtiden. Fast i och för sig så förföljer dom mig hela tiden. Jag hade önskat att jag var helt färdig och kom in på läkarprogrammet nu på en gång. Saknar trots allt den där tiden med allt pluggande. Vetskapen av att det dröjer många år innan man är färdig läkare gör att jag känner mig stressad. Och det är inte det enda som stressar mig. Hur ska man egentligen hinna göra allt det man vill? Livet känns så himla kort när man börjar planera.

 Nu börjar det bli dags att göra sig redo för jobb och säga hejdå åt ledigheten.

4 kommentarer
 1. 1611
  Sara | måndag 31 mars 2008 @ 17:04

  Mm, det är svårt med tid, framtid osv. Inte alltid man vet vad som är bäst att göra när. Det brukar ändå lösa sig. Man hinner mer än man tror även om tiden går snabbt.
  Hoppas du kommer in på Läkarprogrammet snart så du känner att du är igång i alla fall. Istället för att åren går och man står och bara väntar liksom…
  Jag kan ibland vara förvånad över hur mycket jag ändå hunnit med hittills… Jag fyller ju 30 år i år men ändå har jag hunnit utbilda mig till civilekonom, jag har fast jobb med bra lön, jag är gift, vi har hus, jag har andra barnet på väg… Vad mer kan man önska liksom?!
  Men det är klart att man inte kände samma sak när man var 20 :D Då kändes ju framtiden lite mer oviss…


 2. 1614
  Lisa | tisdag 1 april 2008 @ 07:19

  Åh, tro mig, livet känns mycket kortare när man inte ens vet vad man vill göra.. hur ska jag hinna prova allt jag vill och sen hitta något och stanna där och stadga mig..? Det är hopplöst att vara villrådig..


 3. 1615
  Kajsa | tisdag 1 april 2008 @ 10:56

  Ja, visst är det hemskt när man börjar räkna på åren sådär. Typ om jag börjar plugga upp betygen nu är jag klar om 2 år, sen plugga i 5 år – hipsvips, 7 år. Och än vet jag inte ens vad jag ska göra :S Lär ju va minst 30 innan man ens står stadigt, då hade man ju trott att man skulle vara gift och ha barn!


 4. 1629
  T r o l l i s | lördag 5 april 2008 @ 22:11

  Aldrig testat stavar jag.


Skriv en kommentar