Lazy sunday
söndag 30 mars 2008 @ 14:54 | Allmänt

Igår var en riktigt flänga-runt-dag. Tänkte att det är lika att passa på att hälsa på hos lite folk när man ändå är ledig. Idag myser jag bara hemma. I alla fall hittills. Blev en rejäl sovmorgon, och först efter elva klev jag upp. Eller ja efter tolv blir det ju med den nya sommartiden. Sen har jag bara pulat på här hemma. Rensat i mina skåp, sorterat foton in i fotoalbum och även hunnit slänga iväg en ny framkallning. Nu sitter jag här nyduschad och funderar på att leta reda på lite kläder. Sen kanske det blir att kasta ihop en middag innan man kanske borde ta sig utanför dörren en sväng i alla fall. Fast det vräker ner snö ute så det känns som att man får stanna inne. Hela hela dagen fast! :-) Och jag har ju trots allt tvättstuga ikväll…

what difference does it make..?

Skriv en kommentar