Mental förberedelse
lördag 29 mars 2008 @ 23:34 | Vikt/Träning

Det går lite segt med den där nystarten, men på måndag då jäklar. En mental förberedelse är i full gång och tidigare ikväll fixade jag upp min anslagstavla i min klädskrubb. En anslagstavla som ska fungera som en riktig motivationskälla. Redan nu hänger där lite bilder och peppande texter, och jag tror verkligen på det här nu. :-) Det enda som saknas är de där riktigt peppande fotografierna på en själv. Fotona från Cypern. Fotona som får mig så arg på mig själv. Just den tiden då, det var en tid då jag egentligen borde ha varit nöjd med min vikt. Det var jag inte… men nu när jag tittar tillbaka så inser jag ju att det var lagom då. Och sådär lagom ska jag bli igen. En gång för alla. Hejja mig. :-)

En kommentar
  1. 1610
    Sara | söndag 30 mars 2008 @ 08:58

    Ja heja dig! Kämpa på!!


Skriv en kommentar