The sun is always blinding me
fredag 28 mars 2008 @ 09:26 | Allmänt

Solen fortsätter att stiga upp på en klarblå himmel. Det är svårt att inte le när man kliver upp om mornarna även om man vet att man ska jobba hela dagen. Har kastat ut sängkläder och mattor nyss, så efter jobbet väntar det oundvikliga – städningen. Kanske finns det också en ledig maskin i tvättstugan så jag hinner göra bort även det. För i helg är jag ledig, och det ska som vanligt bli skönt att kunna njuta utan att ha massa måsten. Har jag tur kanske jag får solen med mig i helg, men en fågel viskade i mitt öra att det ska bli snö. Typiskt. Fast man kan ju alltid hoppas, och kanske blir man överraskad imorgon när man slår upp ögonen. :-)

Dags att ta den långa vägen till jobbet, och i alla fall få sig en liten dos av solljuset.

Skriv en kommentar