Slagen hjälte
söndag 23 mars 2008 @ 22:42 | Allmänt

Med all rätt känner jag mig ganska så trött efter helgen. Blev fest både under fredagen och lördagen, fast det blev ändå rätt så lugnt. Fredagen blev att spendera på Nex. Var inte direkt värsta farten där, och det verkade inte heller vara så mycket bättre uppe på Björnis. Igår däremot var det Larrys som gällde och jag hade riktigt trevligt. Så pass trevligt så att jag faktiskt tillbringa mycket av tiden på dansgolvet. Och de som känner mig vet att mina dansperioder kommer och går. :-)

Kanske beror min trötthet också på att jag förmodligen är på väg att bli sjuk. Halsontet slog till mitt på dagen och har hållt i sig. Det gör ont. En kopp te är på gång i köket och jag knaprar halstablett efter halstablett. Hoppas det känns bättre imorgon, och att det med andra ord inte förvärras. Jag orkar inte bli sjuk just nu… Nej, dags att krypa ner under täcket och kurera sig.

En kommentar
  1. 1605
    Sara | måndag 24 mars 2008 @ 10:15

    Hoppas du slipper bli sjuk! :flower:


Skriv en kommentar