Flykten från stan
torsdag 20 mars 2008 @ 20:59 | Allmänt

Var otroligt länge sedan jag sov borta. Så länge sedan så att jag faktiskt har sovit hemma i min lägenhet varenda natt ända sedan inflyttningen. Och det var ju ändå ett tag sedan. :-) Igår kände jag för lite farmorbesök så jag for ut till Purnu där på kvällen. Så det har blivit en natt på bortaplan, och det blir ytterligare en till ikväll. Är riktigt harmoniskt att vara långt ifrån stan ibland. Bortkopplad från omvärlden. Ja, just för tillfället är jag ju inte det men det beror endast på att jag inte känner för att spela kort tillsammans med gamlingarna i köket. :-) Överväger nästan att promenera tillbaka till farmors hus och slå igång en film, eller bara fortsätta lösa korsord. För korsord ja, det är en heltidssyssla när man hälsar på hos farmor minsann.

I helgen nalkas fest. Var nära att det blev utgång redan ikväll, men det kanske är lika att spara på humöret och krafterna inför morgondagen och lördagen. Fast än är morgondagen oviss. En del av mig vill upp på Björnis, medan en annan del vill på Nex. Ska jag vara ärlig så tror ju jag att det blir Nex. Och förhoppningsvis har många andra också dissat Björnis på grund av det otroligt dyra biljettpriset. Fast ändå kan jag inte släppa Björnis. Konstigt. Hursomhelst så blir det nog roligt vad det än blir – hoppas jag i alla fall. :-)

En kommentar
  1. 1604
    Sara | fredag 21 mars 2008 @ 09:42

    Glad påsk och hoppas du får en trevlig helg!! :flower:


Skriv en kommentar