Tredje gången gillt?
torsdag 31 januari 2008 @ 23:02 | Skola/Jobb

Har just anmält mig och betalat bort avgiften inför högskoleprovet. Blir mitt tredje prov, och jag ser verkligen inte fram emot det. Att det däremot är ett måste råder inga tvivel om saken. Hade behövt få riktigt bra resultat på det där, och den här gången hade jag planerat att förbereda mig så mycket som det bara går innan det är dags. Förhoppningsvis så blir det väl i alla fall ett bättre resultat den här gången än tidigare gånger. Man brukar ju som oftast förbättra sina resultat. Frågan är ju bara vad som krävs för att nå dit jag vill, och när det nu sker. Den som lever får väl se. Kanske hinner jag läsa upp alla mina betyg istället och på den vägen fixa in mig på universitetet. Resan dit känns bara så lång, för inte nog med att man måste ha toppbetyg i allt, det är ju hur många som helst som vill in. Fast det handlar väl om att inte ge upp, eller hur? Hur lång tid det än nu måste ta…

2 kommentarer
 1. 1565
  Sara | fredag 1 februari 2008 @ 18:59

  Vad är det du vill läsa till? Är det svårt att komma in? Högskoleprov är ju inte direkt det roligaste man kan göra :no:

  Trevlig helg på dig!!


 2. 1572
  Lisa | onsdag 6 februari 2008 @ 21:20

  Undrar också vad det är du vill läsa? Nyfiken!


Skriv en kommentar