Idag har jag…
onsdag 30 januari 2008 @ 00:14 | Allmänt

Städat hela mitt palats, verkligen rubbet och stubbet. Det luktar än en gång nystädat och jag känner mig grymt nöjd. Jag har även gjort bort tvättstugan, och numera är garderoben full av rena kläder igen. Däremellan städning & tvätt så lyckades jag ta mig tid till att göra stan tillsammans med Tilda & Wille, där vi även passade på att ta en otroligt god fika. Och inte för att glömma så måste jag få säga att årets första semla är slukad. Eller ja, delar av den. Var inte allt för sugen efter kladdkakan som jag valde på Vetehatten några timmar tidigare. :-) Hursomhelst var det i alla fall gott, och nästa tisdag får det nog bli en till tror jag.

Nu under kvällen har jag även hunnit med att hämta upp Emelie för lite sällskap, och vi ska alldeles strax slå igång Ice Age i brist på annat. Blev påmind häromdagen och kunde inte låta bli att ta hem filmerna på nytt. :-) Underhållning på hög nivå alltså. :laugh:

2 kommentarer
 1. 1561
  Isabell | onsdag 30 januari 2008 @ 09:48

  Wow, så duktig du är :)
  Själv har jag en del att göra också, men jag orkar inte fixa allt NU :P


 2. 1563
  Sara | onsdag 30 januari 2008 @ 18:52

  Måste verkligen städa jag också. Huset förfaller… haha! Men jag har ingen ork alltså. Fast oftast brukar det ju gå ganska bra bara man kommer igång och börjar nånstans. Får ta det i helgen… ;(


Skriv en kommentar