Hjärnspöken & big plans
tisdag 29 januari 2008 @ 01:35 | Allmänt

So much of not enough ...

Ibland kryllar det av funderingar uppe i knoppen på en. Ena funderingen avlöser den andra och de alla dyker upp helt random. Ingen fundering heller är den andra lik, och oftast får man sig aldrig ett ‘svar’ innan man rusar vidare mot nästa gåta. Hjärnan går på högvarv ibland, till exempel idag. Känner att jag börjar bli lite små trött, men hjärnan vägrar stanna upp. Vore skönt med en liten break, och jag hade inte tackat nej till en strömbrytare kopplad till mina tankar. Helst eftersom att jag inte ens förstår varifrån alla – oftast – helt värdelösa funderingar kommer ifrån. :-)

Imorgon är jag ledig, eller åtminstone från jobbet. Däremot ser det ut som att min lägenhet inte sett en trasa/vaskmopp på gud vet inte när, så jag vet ju åtminstone vad jag har att göra imorgon. Dessutom är tvättkorgen överfull, och bara väntar på att tas itu med. Planen är att jag ska lyckas kliva upp i vettig tid imorgon, och hinna fixa min städning redan på förmiddagen. Vore ju rätt så härligt om man hann ta sig ut medan det är ljust ute. Kanske även sol – hoppas jag. :-)

 För kommer tid, kommer vår…

Skriv en kommentar