And now we’re running into the sun
torsdag 24 januari 2008 @ 01:30 | Allmänt

Och solen kom tillslut. Redan igår tyckte jag mig se solens strålar träffa husen utanför jobbet. Redan då kände jag ett lyckorus fara genom mig, så gissa vilken härlig känsla det var att få kliva upp imorse. Äta frukost vid mitt fönster, och se solen spegla sig på trädens toppar. Blå himmel och sol, allt jag önskat mig, även om det nu medförde många iskalla grader! Lite sol och man kan bli så lycklig. :-)

Idag har jag varit ledig, och hela dagen har spenderats på ranten. Följde med mamma ut på stan redan på förmiddagen, vi hämtade Tindra från dagis, for och fikade på stan. Sedan bar det iväg på uppdrag som chaufför/’pappa’ tillsammans med Tilda och lilla Wille som blivit sjuk. Ett snabbbesök på sjukhuset, och sedan var vi klara. Agerade chaufför åt kusins mormor, och sedan blev det mys hemma hos kusin med familj. Där bjöds man även på god middag – potatispalt. Inte allt för ofta man äter det, vilket påminner mig att jag faktiskt saknar pappas goda pottipaltar. :-)

Nu sitter jag här under min filt med mina varma lovikkasockor på fötterna och har just avslutat min andra kopp te. Lika bra att kurera sig på en gång då jag vaknade upp tokförkyld imorse. Har länge känt mig lite små snuvig men det har aldrig liksom brutit ut, men imorse då hände det minsann. Tokigt ont i halsen, lite hostattacker och heltäppt näsa. Så jag har precis påbörjat min massförbrukning av C-vitamin, vitlök, te och halstabletter. Känner för att fixa mig frisk fort som attan, jag är nämligen redan tokigt less på att vara sjuk. :|

2 kommentarer
 1. 1558
  Sara | torsdag 24 januari 2008 @ 09:28

  Härligt med sol! Här är det lika grått som vanligt… kom snö i natt också… :/

  Krya på dig!! Känner att jag har nåt i kroppen jag också men det blir inget mer än täppt näsa och lite ont i halsen. Lite tung i huvudet sådär… men bättre att det bryter ut så man blir av med skiten än att gå så här i flera veckor :dead:


 2. 1559
  Isabell | torsdag 24 januari 2008 @ 10:47

  Usch, jag blir nog sjuk bara av att läsa att du är förkyld :P


Skriv en kommentar