Someday I’ll wish upon a star
måndag 21 januari 2008 @ 03:09 | Allmänt

Jag tror att jag tycker om det här mörkret. Att sitta nerbäddad under en varm fleecefilt och med datorn på benen. Helst idag, då jag känner mig på ett riktigt funderarhumör. Det kommer sådana kvällar ibland också. Har varit ute med bilen ett tag. Älskar att bara åka runt, runt och runt. Helst med en nybränd skiva, och en massa sköna låtar. :-)

Helgen har rusat, såklart. Bara för att jag har varit ledig. Jag har egentligen inte gjort något speciellt, utan mest tagit dagarna som dom kommit. Igår var jag hos Tilda & Danne en sväng i alla fall, pratade lite med Wille som faktiskt vuxit en del sen sist. Han jollrade glatt och pratade lite med min lugg som han verkade helt fascinerad av. :-) Goungen! Kvällen avslutades sedan med en ragg i Tildas sällskap. Inte allt för ofta man raggar runt nu för tiden. I alla fall inte som förr. :-D

Idag tog jag mig en liten sovmorgon och pallrade mig inte upp ur sängen förrän vid ett. Kanske även därför jag ännu sitter här ganska så klarvaken. Är egentligen läge att sova så man kommer sig upp lite tidigare imorgon. Jobbet väntar, och det brukar ofta var rätt härligt att ha hunnit med lite andra grejer innan man börjar sitt skift. Fast någon säng ännu verkar det inte bli, trots att klockan just passerat tre. Eller jo, säng lär det ju bli men inte någon sömn kanske. :-)

En kommentar
  1. 1552
    Sara | måndag 21 januari 2008 @ 09:44

    Skönt med såna helger! Hoppas du får en fin vecka! :flower:


Skriv en kommentar