And there’s nothing I wouldn’t do
lördag 19 januari 2008 @ 04:40 | Allmänt

Ännu en nattblogg. Fast något senare idag än igår. Har just kommit hem, och precis lagt mig till rätta i min säng. Konstigt nog är jag inte trött längre, trots att jag för inte ens en knapp halvtimme sedan önskade mig hem. Kvällen har bjudit på en hel del bilåkande. Det hela började med att Emelie och Sofia tittade förbi här. Uttråkade som vi var begav vi oss ut på vägarna mot Nattavaara. Måste nog ha varit den mest skräckinjagande bilfärd jag någonsin varit med om. Halvvägs lyckas vår chaufför få sladd på bilen, men det verkar nästan som att hon tänker rädda oss. Det hela går väldigt snabbt, och helt plötsligt känner jag bara hur bilen får snurr och roterar flera varv mitt på vägbanan innan vi slår in i ena plogkarmen och sedan studsar mot den andra. Och där stannar bilen, och runt omkring oss är det bara vitt av all snörök. Jag hade dödat för att få se och höra våra reaktioner igen. Själv satt jag i baksätet och upprepade denna mening om och om igen “Oj gud, oj gud”. En annan sitter i framsätet och garvar, medan den tredje i panik försöker backa. Man får ju helt enkelt ta och skratta. :-) Vi konstaterade i alla fall att vi alla tre var oskadda, likaså bilen. Resten av resan blev mycket lugn kan jag ju påstå. Tror inte vi översteg 70 km/h en endaste gång.

Det lite smålustiga var att redan i början på vår lilla bilfärd så tänkte jag tanken att det faktiskt är läskigt att åka bil med någon annan som kör. Mest för att man själv inte har kontroll över bilen. Sen att det är från baksätet gör ju också sitt. Kan lova att jag satt rätt så spänd den övriga bilturen som visade sig gå tillbaka till Gällivare innan det bar av mot Granhult, och tillbaka igen.

 Näe nu börjar jag bli lite trött igen.. Dags att krama kudde -godnatt. :-)

3 kommentarer
 1. 1549
  Sara | lördag 19 januari 2008 @ 11:52

  Tur att det gick bra och att ni inte blev skadade på nåt sätt. Hala vägar är ju inte att leka med…


 2. 1551
  Linda | lördag 19 januari 2008 @ 20:38

  usch vad läskigt! tur att ni var oskadda! sånt där kan ju gå riktigt illa… tycker också det är läskigt ibland när andra kör, men det beror väl lite på vem det är.


 3. 1570
  Lisa | onsdag 6 februari 2008 @ 20:40

  Bra att allt gick bra iaf :)


Skriv en kommentar