Jul-updates
torsdag 27 december 2007 @ 09:43 | Allmänt

Vardag igen. I alla fall för några dagar. Julen var härlig. Den var lika snabbt över som den kom. Precis som alltid annars. Blev jättenöjd med klapparna. I de låg bland annat en ny mobiltelefon(äntligen!), pengar och massa andra små saker som jag önskat mig. :-)

Juldagen var riktigt festlig. Middag och förfestande hos Stina. Vi var ett rätt stort gäng, närmare bestämt hela 16 stycken. Sjöng singstar och spelade spel. :-) Sedan bar det av mot björnis. Var otroligt mycket folk i farten, vilket inte förvånade mig. Blev lite trött där mot slutet så jag och Emelie tog oss hem redan vid två, och det var faktiskt också skönt.

Annandagen, dvs igår, tillbringades på jobbet. Och timmarna rusade iväg. Shit vad vi hade mycket att göra. Men det är kul ändå, full fart framåt. Var lite småtrött när jag kom hem, i både benen och huvudet. Får se om det blir lika mycket idag… Måste nog nästan börja röra mig mot jobbet nu. :-)

Det löser sig..

En kommentar
  1. 1523
    Sara | torsdag 27 december 2007 @ 22:33

    Mutter mutter… min RSS till dig har helt slutat funka så jag har ju missat massor av inlägg här hos dig! :blink:

    Skönt att julen varit bra! :flower:

    Kram!!


Skriv en kommentar