Dan före dan före dopparedan
lördag 22 december 2007 @ 11:14 | Allmänt

Julen kom trots allt. Fast jag skulle nog ljuga om jag sa att jag hade den rätta julstämningen, men faktum är att den faktiskt sakta smyger sig på. Och med tanke på att det återstår två dagar så kanske den hinner bli fullbordad. :-)

Var och handlade det sista inför julen igår, och det förvånar mig att det inte var så farligt mycket folk på Coop. Fast i och för sig kanske alla gjorde bort den delen under eftermiddagen. Alla julklapparna ligger redo under min gran, och bara väntar på att få delas ut. Kanske måste börja lämna bort lite av de snart, alla ska ju nämligen ut på olika adresser.

Har två dagar jobb kvar, sen lite julledigt. Börjar tolv idag, så jag borde åka strax. Tänkte hinna förbi hos mormor för att plocka upp lite julklappar, och kanske även förbi på stan. Men där lär det nog vara kaos.

En kommentar
  1. 1519
    Lallis | söndag 23 december 2007 @ 19:55

    God Jul, goa du!
    Hoppas att din/er julhelg blir fin och harmonisk och full av gemenskap och glada stunder.
    Kram Lallis


Skriv en kommentar