Julegran
torsdag 20 december 2007 @ 11:58 | Allmänt

Så står den här. Här i mitt vardagsrum, och den lyser så fint. Jag som hade bestämt mig för en granfri jul, men jag kunde inte låta bli. Det är helt enkelt ingen jul utan gran. :-) Och i år är det dessutom en riktig gran. Så som jag önskat mig en riktig gran i alla år men inte fått någon. Men nu, äntligen kan man väl säga. :-P

Tog med mig Emelie ut på granjakt igår. Jag vet, man får inte. Efter någon timmes jakt stod den där, och min egna lilla skogshuggare gav sig ut i snön. Och trots att det fanns de som trodde att jag skämtade så kom jag faktiskt hem med en gran. :laugh:

3 kommentarer
 1. 1516
  Isabell | torsdag 20 december 2007 @ 18:51

  Jag avskyr julen men jag köpte mig en julgran i alla fall :) Jättesöt är den!

  Åhh spännande. Jag har bara kommit halva vägen i säsong 2 men jag är såååå fast. Älskar den serien till max :)


 2. 1518
  Kajsa | lördag 22 december 2007 @ 10:20

  åh, vad underbart med en riktig gran :D Det ska det vara på julen, inte någon himlansch plastgran :P


 3. 1520
  David J | måndag 24 december 2007 @ 22:55

  tok:P


Skriv en kommentar