There is no other love like a mother’s
lördag 15 december 2007 @ 11:39 | Allmänt

Idag fyller världens bästa mamma år. Faktiskt hela 40 år. Så det blir lite tårtfirande nu under dagen, och ikväll ska vi ut och äta. Blir nog ett riktigt lugnt och bra firande. Grattis mamma. I love you. :melt:

Igår var jag på Fjällnäs slott och åt. Tillsammans med övriga vinnare från Miljökalendern. Vi hade alla fått varsin bild publicerad på varsin månad. Jättekul. Faktiskt så blev det två bilder för min del. En bild publiceras på junimånad, och den andra finns tillsammans med flera andra små på framsidan. Rätt kul faktiskt. :-)

Maten som serverades var väl god egentligen. Men precis som alla 3-rätters middagar man får, så serveras man ju rätt så små portioner. Dessutom så är det ju jätteannorlunda mat. Man fick välja mellan röding eller lamm till varmrätt. Jag tog lamm. Och det var rätt så rött kött. Sådant tycker inte jag om. Och till det serverades någonslags potatispuré. Inte heller så jätte smakligt.

 Men slottet, gud så fint det var. För er som inte vet så har ju Fjällnäs stått tomt rätt länge, och långsamt förfallit. Sen kom det några italienare och köpte slottet, och har nu i några år renoverat det. Och så förra helgen slog man upp portarna igen, och det är riktigt riktigt mysigt där. Verkligen jättestor skillnad från förr. :-D

3 kommentarer
 1. 1508
  PELIN | lördag 15 december 2007 @ 14:01

  när får jag se vinnar bidragen? kan du inte skicka dom på msn? och förstås.. GRATTIS!


 2. 1509
  Mamma | lördag 15 december 2007 @ 15:57

  :D Tack från hela mitt hjärta!!! Det är barnen som gör mamman…..


 3. 1510
  Isabell | lördag 15 december 2007 @ 19:35

  Vilken ung mamma :) Tänk den som hade det! Då vet jag att mitt liv hade vart enklare. Min mamma är så gammalmodig & förstår ingenting!

  Tänkte även tala om att jag typ är tillbaka :P Eller det känns inte som om jag vart borta på riktigt men ändå :P

  Kram & ha en bra helg!


Skriv en kommentar