Nog är det väl tur ändå
måndag 15 maj 2006 @ 11:56 | Resor

Ja, nog är det väl tur ändå att det bara återstår sju dagar tills jag och Mathilda landar på ett soligt och varmt Cypern. Det har snöat inatt igen, så jag blev naturligtvis väldigt deppig när jag drog upp persiennerna imorse. Ska det verkligen vara såhär den 15 maj?! Uääh. Give me sun right away!

Helgen har varit helt okej. Fanns ingen snö i Piteå, fast nog har det varit ganska kallt. Helst när man varit ute nästan hela helgen. Det gick bra för vovvsingarna (tre stycken hade vi med oss) och dom fick alla rosetter och priser. Har även under både lördagen och söndagen övningskört i centrala Piteå med omnejd, och det var en ny upplevelse för mig. Det gick dock bra faktiskt, och jag är nog en erfarenhet rikare. Körde ut mot Piteå havsbad en sväng och där parkerade vi, och jag sprang ut mot havet. Vilken underbar känsla att få möta havet igen. Blev alldeles lycklig av några minutrar där på stranden. 🙂 Bilder kommer så småningom.

Har mitt vanliga hål så här på måndagar, men snart ska jag gå iväg till bussen och åka upp mot skolan igen. Har matte och svenska på schemat, och jag kan verkligen lova att jag måste räkna matte. Har beslutat mig för att göra bort matteprovet på torsdag, annars är det väl risk för att jag glömmer bort allt under vistelsen i Cypern.

En kommentar
  1. 92
    mathilda | måndag 15 maj 2006 @ 17:34

    Gah, SNÖ!? jag hade dött! haha! Här har vi det varmt idag och himlen är klarblå. Hoppas det håller i sig tills du kommer 🙂


Skriv en kommentar