Julpynt & utgång
söndag 25 november 2007 @ 22:33 | Allmänt

Då var ännu en helg till ända. Och den försvann i ett ögonblick bara för att jag varit ledig. Annat hade det varit om jag hade jobbat. Jag lovar. Nu väntar två jobbhelger på raken. Känns inte så lockande, men ja vad ska man göra? Har i alla fall en härlig tredagars helg att se fram emot därefter. :-) Försöka vara positiv kallas det.

Har gått omkring ett bra tag nu och längtat efter att få plocka fram julen så igår i samband med min storstädning bestämde jag mig för att stöka fram allt pynt. Och riktigt mysigt blev det måste jag få säga. Röda gardiner, julstjärnor, tomtar och massor av ljus. Kunde dessutom inte låta bli att låta jullåtarna börja snurra i min stereo. Jul, jul. :melt:

Var inte alls planerat med en utgång igår, men det slutade så ändå. Några cider tillsammans med Emelie innan det blev krogen. Kändes inte som allt för mycket folk i farten, och de som var där var ju inte heller direkt bekanta. Men kvällen var rätt okej ändå. Kan inte säga att det var roligt, och inte heller tråkigt. Något där mitt emellan, bara helt okej. Kände mig i alla fall lättad när jag promenerade hem. Lättad över att jag faktiskt lyckats stanna på en alldeles lagom nivå med tanke på senast…

there’s not much more that I can do, now the rest is up to you..

3 kommentarer
 1. 1488
  Lisa | måndag 26 november 2007 @ 06:26

  Åh, vad mysigt med julpynt o sånt :) Jag får nog hålla mig till typ jul på liseberg och eventuellt lite julbak med Rebecka. Ingen idé o pynta när jag ändå inte ska vara hemma under de veckorna som julen är mest jul. Jag är i Indien mellan 10e-25e. Känns lite trist för jag älskar att pynta och nynna julsånger. Men jag ska väl förhoppningsvis klara mig ändå ;)


 2. 1489
  David J | måndag 26 november 2007 @ 14:08

  Var glad över att du höll dig på en lagom nivå. Det brukar vara bäst så:P Ah, visst är det väl nice när julen närmar sig:)


 3. 1490
  T r o l l i s | tisdag 27 november 2007 @ 10:50

  Inga bilder på pyntet? *nyfiken*


Skriv en kommentar