So if you’re asking me I want you to know
onsdag 21 november 2007 @ 12:26 | Allmänt

Onsdag redan, snart är det helg. Kan inte riktigt bestämma mig för om det borde bli en utgång eller inte. Jobbar ju hela fredagen, och det känns nästan som att jag gärna hoppar över utgången den kvällen. Hellre en middag och myskväll hemma. Tror faktiskt nästan det blir en sådan med Linda. Längesedan sist vi sågs. Lördag däremot är jag öppen för förslag. Fast då verkar det som att övrig kompisskara inte tänkt sig ut. Well, vi får väl se. :-)

Var och träffade lilla Wille igår. Världens sötaste liten kille. Knubbig och alldeles go. Tror nästan att jag blev lite kär.

Wille 6 dagar gammal
En liten Wille endast 6 dagar gammal :melt:

Ibland hade jag viljat veta precis hur du tänker och fungerar.. Att tolka är nämligen inte det allra lättaste.

En kommentar
  1. 1482
    emelie | onsdag 21 november 2007 @ 16:39

    vilken söt liten knubbis! :D
    btw, har en ny blogg. men den kommer hamna på daudalagid.nu när jag skaffat webbhotell igen!


Skriv en kommentar