Mösspåtagning
fredag 12 maj 2006 @ 14:25 | Allmänt

Fredag – helg och en vecka kvar till resan ner till Stockholm. Har ännu inte riktigt bestämt mig om det ska bli stand-by flyg eller tågresa ner. Beror på hur mycket pappa är villig att sponsra mig, fattig student som man är. Börjar känna av lite resfeber, eller jag är en aningen stressad. Ska hinna med så mycket, plocka fram och testa alla kläder jag ska ha med. Packa dom. Göra bort en massa arbeten i skolan också. Och nu när jag åker iväg till Piteå över helgen så känns det som att flera dagar flyger iväg, vilket dom även gör. Men jag ska försöka räkna bort så mycket av fysiken och matten under helgen som det bara går.

Idag har treorna haft mösspåtagning, och jag är inte ett dugg avundsjuk. Nej, nej, nej. ;-) Åh… Förut kändes inte ett år så lång tid, men just idag känns det som så. Jag vill väl också ta på mig min mössa nu, skratta, sjunga och vara glad. Men hur mycket jag än vill så är det fortfarande 365 dagar kvar till min mösspåtagning. Förresten gör mig snön deppig. Ja, snö. Vars försvann den varma, härliga sommaren som vi hade hela förra helgen ? :(

4 kommentarer
 1. 87
  Anna | fredag 12 maj 2006 @ 14:47

  Ja, det märks även på gymnasieleverna som går restaurang utbildningen och är hos oss. De är måttligt trötta. Nu har jag satt en länk hit på min sida….Och jag själv är väldans “skoltrött” Hm, har ni snö?! Här finns inge spår av den alls…. KRAM!

  Svar: Ja, vi börjar bli lite trötta nu. ;-) Tur att sommaren är här snart (eller kommer den alls?!). Ja gud, det är dötråkigt med snö, men jag gissar att det smälter ganska snabbt igen.


 2. 88
  mathilda | fredag 12 maj 2006 @ 19:40

  Oj, min skola hade mösspåtagning för två veckor sedan, så ni är seeena ;) Fast å andra sidan börjar folk här i estocolmo ta studenten nu i slutet av maj.

  Svar: Jaa, vi är lite senare än er kanske. Den 9:e juni smäller det för årets studenter (och mitt sista sommarlov börjar) :)


 3. 90
  Sara | lördag 13 maj 2006 @ 21:50

  Hoppas du får det bra i Piteå och att du hinner med allt du vill innan resan! :-) Vaaa, snö? usch stackare! Hoppas det blir varmt snart igen! Kram

  Svar: Ingen snö i Piteå, som tur var. ;-) och när vi kom hem igår fanns det inte kvar här heller. Men gissavad jag vaknade upp till imorse(måndag) ? Precis, ett vitt landskap. *suck*


 4. 91
  mathilda | söndag 14 maj 2006 @ 01:17

  Micksan kom hem, jag längtar efter dig. hahah! Nä men allvarligt – kom hem! Eller jag kanske borde säga, kom hit! ;)

  Svar: Nu är jag hemma igen! Och snart hos dig också. ;-)


Skriv en kommentar