Hur kan en kamera försvinna spårlöst?
torsdag 27 september 2007 @ 00:43 | Allmänt

Min allra käraste ägodel är borta. Spårlöst borta. Helt galet borta. Jag har gråtit och haft ångestattacker om vartannat sen jag märkte detta för max två timmar sedan. Har vänt upp och ner på HELA lägenheten. Jag har till och med letat i min ugn och frys. Ja, ni hör ju hur sjukt det låter. Den finns ingenstans. Det är helt underligt med tanke på att kameran och dess väska tar stor plats, det är ju inte direkt som att jag råkat missa den, eller lagt undan den på något omöjligt ställe.

Näe, den är faktiskt borta. Och jag vet med mig att sist jag använde den var här hemma under lördag förmiddag. Och efter det har jag inte rört den. Så vars har den tagit vägen? Vem har fått med sig den (alt. tagit den?!) ? Alltså min kamera. Den är fan inte det billigaste jag äger om jag säger så. Ååååååh.

Och om ni nu funderar över vilka jag hade här i helg under inflyttningsfesten så är det faktiskt bara kända ansikten, dvs mina vänner. Så därför funderar jag, kan en kamera ha fått vingar och flugit iväg? Knappast troligt.

Man verkar ju aldrig kunna lita på någon, är det verkligen så det ska vara? :dead:

6 kommentarer
 1. 1380
  Kajsa | torsdag 27 september 2007 @ 08:05

  usch vad jobbigt :/ Är du säker på att du inte gömt den någonstans eller så?


 2. 1381
  Trollis m/pojkar | torsdag 27 september 2007 @ 10:09

  Men GUD sluta…Hoppas verkligen den dyker upp…
  Om det var alkohol med i bilden under helgen, så kan den fått vingar…Tänk på det…Folk gör saker dom inte skulle gjort annars då…

  *tröstkram*


 3. 1382
  Lisa | torsdag 27 september 2007 @ 11:16

  Åh.. stackare.. jag hoppas den dyker upp snart. Ibland tycker man allt man har letat överallt och sen ligger den nånstans iallafall. Den kommer nog fram ska du se!


 4. 1383
  Linda | torsdag 27 september 2007 @ 17:10

  nej men usch! vad hemskt! hoppas du hittar den.


 5. 1384
  Mamma | torsdag 27 september 2007 @ 21:05

  Man blir ledsen när saker bara “försvinner” så där….men jag tror nog att den hittar tillbaka till dej. Jag hoppas det i alla fall eftersom jag vet vad den betyder för dej. Puss min älskade dotter.


 6. 1385
  mathilda | lördag 29 september 2007 @ 13:08

  Som jag sagt, mycket ledsamt och grymt tråkigt. Jag hoppas att personen som tagit den har liiiite stake i sig och lämnar tillbaka den. SÅÅÅ grymt dåligt!


Skriv en kommentar