Fem dagar avklarade
fredag 8 januari 2016 @ 23:51 | Itrim

Då var fredagen strax till ända och fem hela dagar är avklarade. Tror den värsta hungern håller på att lägga sig. Kände av lite huvudvärk här en eftermiddag, men sedan ingenting mer av den varan. Har lyckats hålla mina 10 000 steg per dag hittills. Och ett träningspass denna vecka är avklarat. Var ju på träningsintroduktionen igår. Började med att göra konditionstest vilket innebar att jag skulle gå 1,6 km på löpband i rask takt. Då räknar man ut något med totala tiden för den sträckan samt arbetspulsen man är när man gått sträckan. Konditionstestet ska jag själv göra om sedan inför hälsouppföljningen vecka 12. Blev även visad cirkelträningen så efter ett varv med instruktioner körde jag två varv på egen hand. Varje varv är 15 minuter och man rekommenderas köra 2-3 varv när man väl håller på. Kändes som något jag kan gilla så fler cirkelträningar kommer det absolut bli. :-) I helg tänkte jag pröva mig på ett indoor walking pass. Har ju kört det en hel del förr men frågan är hur kroppen orkar ett helt pass (30 el 40 min) nu när man endast får i sig 600 kalorier per dag.

Skriv en kommentar