Nytt år, nya möjligheter
tisdag 5 januari 2016 @ 13:30 | Itrim

Ännu ett nytt år har börjat. Tiden den springer iväg. Detta år hoppas jag bjuder på nya möjligheter och förändringar. I december skrev jag på avtal med Itrim och igår var det dags för hälsoanalysen och även dag 1 på min resa. På grund av att jag har en hel del att gå ner – 37,6 kg – så kändes matsedeln Snabbt det bästa alternativet för mig. Kommer köra med Itrims egna produkter i 12 veckor, de tre första veckorna VLCD vilket innebär 600 kcal per dag fördelat på 4 måltider, och därefter 9 veckor LCD som är 800 kcal per dag fördelat på lika många måltider. Förväntningen av dessa 12 veckor är en viktnedgång på 20 kilo. Låter otroligt men jag hoppas det blir så, och jag hoppas jag lyckas vara duktig och hålla mig på banan hela vägen fram. Sen fortsätter givetvis kampen efter dessa 12 veckor, men då ska jag äntligen få börja införa vanliga mat igen.

Itrim innebär att man ingår i en grupp med andra människor som gör samma resa som en själv, och denna grupp ses varannan vecka cirka (20 träffar per år). Utöver dessa träffar har man 6 individuella träffar med t.ex. dietist eller PT där man själv väljer vad man vill prata om. Hälsouppföljningar sker var tredje månad. Mitt mål nu för dessa 12 veckor framöver, fram tills nästa hälsouppföljning är att träna 3 pass per vecka samt gå 10 000 steg varje dag.  Äta regelbundet, inte småäta och bli av med sockersuget är en annan del av mitt mål men känns som håller jag mig bara till min ‘diet’ så kommer det där av sig själv.

Skriv en kommentar