Sista terminen
söndag 11 januari 2015 @ 19:38 | Skola/Jobb

I onsdagskväll var det så äntligen dags att få skicka in C-uppsatsen efter två månaders hårt arbete. Vilken känsla! Haft fyra lediga dagar nu, inte ett enda måste i huvudet när det gäller skolan. Än kan vi ju såklart inte riktigt pusta ut. På torsdag har jag & R opponentskap/respondentskap tillsammans med två andra C-uppsatser. Sen sammanträder betygskomitten veckan därpå och förhoppningsvis får vi den 23 januari veta att vi blivit godkända (hoppas hoppas hoppas).

Vårens första VFU-placering väntar den  26 januari. Jag ska tillbaka till neurokirurgen i tre veckor. Jag ser verkligen fram emot det och jag är mycket nöjd över att jag fick komma tillbaka just till neurokirurgen. Min hittills bästa VFU-placering. :-) Efter denna 3 veckors period väntar 3 veckor i skolan och därpå följer två VFU-perioder på vardera 5 veckor, så när det är klart är det redan 18 maj. Shit, jag vet ju att tiden den kommer bara rusa. Skräckblandad förtjustning.

Skriv en kommentar