Vattkoppor & förkylning
måndag 8 december 2014 @ 08:31 | Vardagligt

Jag själv har drabbats av en hemsk förkylning. Är nog inne på tredje veckan nu. Känns som år och dagar sedan jag tränade sist, och som det känns just nu verkar det heller inte bli snart. Har sådan torrhosta (men som faktiskt kanske efter inatt ändrat karaktär lite…kanske lite mindre torr) som håller mig vaken om nätterna. Hostar nästan så man kräks.

Tjejerna åkte på vattkoppor för ett par dagar sedan. Kompisen Vilma fick vattkoppor för cirka två veckor sedan och i torsdags och fredags var det dags för prickarna att dyka upp även hos oss. Saga ser ut som en riktig prickig korv, Tuva ligger lite i lä. Än så länge i alla fall, men jag hoppas ju hon kommer lite lindrigare undan. Natten till igår var ingen lek. Jag med mina hostattacker och så Saga som vaknade minst 3 ggr i timmen hela natten. Och hon kliade, och jag smorde. Ingenting hjälpte. Ringde 1177 igår och fick utskrivet Tavegyl och inatt har Saga sovit hela natten. Inte behövt smörja något alls. Nu håller vi tummar och tår att vattkopporna hinner torka ut innan fredag så tjejerna, eller åtminstone Saga, får delta på Lucia på dagis.

En kommentar
  1. 2716
    Annika - drömmen om 11 barn | tisdag 16 december 2014 @ 21:21

    Skriv en rad eller två…Hej! Jag har en tävling med underbara Beach House Company på min blogg… tre vinnare utses imorgon kl 13.00. Vinstvärde är 749kr/person. Var med o tävla:
    http://blogg.alltforforaldrar.se/drommenom11barn/2014/12/14/julkalendertavling-14-december-3-advent/

    Har därtill en julkalender med nya tävlingar VARJE DAG! :)


Skriv en kommentar