Hitta motivationen och styrkan
söndag 31 augusti 2014 @ 22:07 | Vardagligt, Vikt/Träning

Imorgon kör skolan och termin 5 igång. Sista året kvar. Så härligt! 🙂 Imorgon är det även dags för nystart och viktnedgång försök 3981. Men denna gång är jag envis och fast beslutsam att det måste gå vägen. Jag har som mål att till sommaren ta min sjuksköterskeexamen och stå där med min målvikt på 67 kilo. Vägen dit är minsann lång men det är bara kliva på och börja traska. Har köpt hem två förpackningar Allevo – en shakes och en soppor. Blir den hårda vägen till en början.  Planen är att köra 3 veckor pulver och därefter tar 5:2 metoden vid. Jag har aldrig testat 5:2 men tänkte ge det ett försök. 🙂 Så alla nu som känner mig, jag ger er uppmaningen att peppa mig och smälla mig på fingrarna om jag försöker fuska. 😀

2 kommentarer
  1. 2680
    Jaana | torsdag 4 september 2014 @ 18:39

    Du vet att jag inte tror på soppor och pulver 😥 Jag tror på intag och uttag, dvs lagom portioner och motion 😆


  2. 2681
    Kusin E | fredag 5 september 2014 @ 14:41

    Hejja hejja! ✌️


Skriv en kommentar