Det blir svalare…
måndag 28 juli 2014 @ 23:00 | Vardagligt

Nedräkningen har nästan börjat, nedräkningen tills sommarjobbet är slut. Tiden har verkligen gått snabbt. Har avverkat 7 veckor av 11. Denna vecka är även sista veckan med dygnspass, har enda enda kvar – torsdag till fredag. Sen hoppar jag på vanliga dag och kvällspass de sista tre veckorna. :-) Brukarna har idag återgått till sina jobb och den normala vardagen börjar ta fart igen. Känns lite konstigt med tanke på att semestern här hemma (för alla utom mig förstås) pågår för fullt. :-)

Den tropiska värmen håller i sig här i Umeå men idag kom äntligen en efterlängtad dag. Har mesta dels varit molnigt idag så man har njutit enormt, kunna sitta ute utan att dö av värmeslag. Och nu på kvällen kom en rejäl regnskur, antar varenda gräsmatta sugit åt sig allt vatten redan. Får gärna vara lite svalare nu, jag menar över 30 grader flera dagar i rad är ju inte nödvändigt. Räcker väl kring 25 grader, är ju varmt och skönt det med. ;-)

Skriv en kommentar