Korta semestertrippar
torsdag 17 juli 2014 @ 21:54 | Vardagligt

I söndags klev jag av mina 10 dagars jobb med endast en ledig dag där mitt i. Kom bara hem så packade vi ihop och begav oss mot Skellefteå och pappa/morfars stuga där vi tillbringade mina två lediga dagar. Vi var iväg till Lilleputtlandet under måndagen och tjejerna älskade det! Saga sprang iväg med alla andra barn när det nalkades tjuvjakt, skattjakt, Lilleputtlopp m.m. Dagen började med lite sol, och så fick vi en liten regnskur och lite mer solsken. En toppendag trots allt. Under tisdagen var jag och tjejerna iväg till en liten badstrand medan Nicklas hjälpte pappa att bland annat byta lite brädor på stugan. :-) Onsdagmorgon bar det av hemåt och jag hann precis duscha och packa upp lite innan jag var tvungen cykla iväg till jobbet för ett 24 timmars pass. Och när jag väl kom hem idag igen blev det storstäd och tvätt på en gång samtidigt som jag satte igång med packningen inför helgen. Imorgon beger vi oss nämligen till Östersund för en trevlig helg i stuga tillsammans med familjen A/Ö. Hoppas på strålande väder så vi slipper bli blöt under bland annat det planerade zoobesöket. :-)

Skriv en kommentar