Blöjfritt dagtid
tisdag 8 juli 2014 @ 21:32 | Tuva

Tuva har inte varit så god vän med pottan förr, och vi hade inte fått henne att kissa där något alls förrän för cirka två veckor sedan. Visste ju att när hon väl kissat där första gången skulle det flyta på bättre, för då skulle hon ju förstå vad det hela handlade om. Så i måndags förra veckan när Nicklas startade sin semester körde vi första dagen helt blöjfri under dagen. Det blev inte en enda träff på pottan dock. Tisdagen blev ett snäpp bättre med en ynka träff på pottan. Sen förbättrades det dag för dag. Och i lördags/söndags sa hon till själv när hon behövde kissa. Från och med igår sköter hon hela pottbiten helt själv, går dit när hon behöver. Inte en enda olycka har skett dessa två dagar. Idag kom även premiärtvåan på pottan. Så nog är hon allt duktig vår lilla tjej. Imorse tog hon till och med av sig nattblöjan (som förövrigt var helt torr) och morgonkissade på pottan helt självmant. Hurra för att slippa blöjan när det dessutom är så varma sommardagar som vi har just nu. 29 grader i skuggan tidigare idag, just nu 21,7 grader. :-)

Skriv en kommentar