Arbetsdilemma
lördag 21 juli 2007 @ 07:17 | Skola/Jobb

Det är ganska härligt att vara vaken på morgonen då solen skiner och himlen är alldeles blå. :-) Jag får sådan lust att göra en massa saker, till exempel som att plocka fram kameran och ta en liten runda ute. Jag tänkte nästan att jag skulle göra det nu tror jag. Och åka förbi uppe hos pappa en sväng och hämta lite grejer. Men innan dess hade jag tänkt ta och diska bort disken, och även kanske dammsuga i köket. Får se om jag också hinner vila en stund sen innan jag börjar jobba klockan tolv. :-)

Blev förresten tillfrågad att dela morgontidningar ytterligare tre veckor med start 20 augusti. Då är det ett nytt område som gäller, nämligen byarna. Det är tydligen en lång runda och man kör ungefär 20 mil sammanlagt på en dag, om jag inte minns fel. Jag tjänar givetvis mer än vad jag gör nu också. Isåfall får jag låna en postbil och jag kan gissa det är mycket lättare. Inge spring ut och in ur bilen hela tiden. Kanske vore något. Men ja, jag vet inte. Jag sa att jag skulle fundera. Hade ju hellre gjort något annat, men tänk så får jag inge mer jobb här i augusti? Då kanske det är bra om jag tar de här tre veckorna om jag ändå får de. För pengarna är ju ett måste nu när det ska flyttas till lägenhet. :P

2 kommentarer
  1. 1246
    Trollis m/pojkar | lördag 21 juli 2007 @ 18:37

    Oj, så mycket tidningar! Nu blir du rik *ler*


  2. 1247
    Mathilda | söndag 22 juli 2007 @ 18:16

    Kan ju vara bra med jobb, så att du har lite pengar nu till nya lyan. :)


Skriv en kommentar