Fredag & omänskligt tidigt
fredag 13 juli 2007 @ 04:13 | Skola/Jobb

Startskotter ljuder alldeles strax. Halv fem ska jag möta upp killen som jag ska ta över för i tre veckor. Har knappt sovit inatt. Oväntat. Legat och vridit mig i sängen så gott som hela natten. Vaknade kvart i fyra. ‘Hoppas, hoppas jag har en timme kvar att sova i alla fall’. Nå nej, tyvärr inte. Bara att hoppa upp. Vore ju inte lägligt om man råkade slumra om och vara om ännu möjligare tröttare när klockan skulle ringa klockan fyra. Nåja, ska börja dra på skorna nu. Och jag hoppas verkligen att mitt område inte är alldeles för gigantiskt. Snälla, snälla, snälla! :o

2 kommentarer
 1. 1239
  Sara | fredag 13 juli 2007 @ 16:31

  Hoppas det gick bra i morse?!?! Huu så tidigt!! :blink:


 2. 1240
  Lallis | fredag 13 juli 2007 @ 22:05

  Åh, hoppas att det gick bra.
  Ha en fin helg, gumman.
  Kram Lallis


Skriv en kommentar