Fondvägg
torsdag 12 juli 2007 @ 17:53 | Inredning

Har funderat lite på vad jag ska göra med väggarna i lägenheten. Hade nog tänkt ha vita tapeter i vardagsrummet med en svartmönstrad fondvägg. Drog med mig Linda förbi på Colorama idag för att kika lite på vilka mönster som fanns i svart/vitt. Hittade två fina alternativ. En vit tapet med svarta kurviga vertikala linjer, och den andra vit i något slags blommönster i svart. Tror nästan mer på det där blommönstret, men båda var givetvis fina. :) Måste bara vänta på att lägenheten är besiktad så jag får välja de andra tapeterna för fondväggen blir att fixa på egen hand.

2 kommentarer
 1. 1237
  Sara | torsdag 12 juli 2007 @ 18:22

  Skönt när allt är fixat och du kan flytta in!! :love:


 2. 1238
  Mathilda | torsdag 12 juli 2007 @ 19:53

  Meen kvinna, varför inte måla resterande väggar istället? Det är ju muucho enklare och dessutom inte lika mycket krångel om man vill byta ;)

  Svar: Inte jag som gör jobbet ändå så. ;) Det är nämligen Topbostäder som vi hyr av som kommer renovera.

Skriv en kommentar