4 år av kärlek
måndag 7 april 2014 @ 22:53 | Saga

Tänka sig att det idag är fyra år sedan vi låg på förlossningen. Spända av förväntan över den stundande ankomsten av vår efterlängtade lilla bebis. Eller det var bara jag som fick ligga över på förlossningen, inlagd samma dag på grund av havandeskapsförgiftning. Eftersom min kropp hade börjat förbereda sig för förlossning själv så beslutade läkarna/barnmorskorna att avvakta över natten och se hur långt jag kom av mig själv. Nicklas var hemma, säkert något nervös. Nervös över att inte vara med mig och nervös över vad som var på gång. Han hade fullt upp med att fixa och dona, bland annat hade han sent på kvällen borrat upp en krok ovanför skötbordet så den fina blommobilen kom upp. 🙂 Men vi visste nog båda två att dagen därpå skulle vi med största sannolikhet få bli föräldrar. Och så blev det också. Vår älskade lilla Saga föddes torsdagen den 8 april 2010 klockan 16.00, Det finaste vi sett.

Skriv en kommentar