Forever and ever again
tisdag 26 juni 2007 @ 12:29 | Allmänt

Det slog mig igår att sommaren går mot sitt slut. Eller det känns så i alla fall. Det börjar redan bli mörkare ute om kvällarna. Kanske beror det inte bara på att vi passerat midsommar utan även också på att himlen ständigt täcks av mörka gråa moln. Var är sommaren och värmen, och framförallt var är solen? :|

Är ledig idag men jag hittar ingenting att göra. Eftersom att det är dåligt väder utomhus så känns det inte alls lockande att ta sig utanför husets dörrar, men samtidigt så finns det heller ingenting att göra här hemma. Trots att jag gärna hade krypit ner under en filt framför tvn så tror jag nog att jag måste ta mig ut en stund. Kanske ta en liten promenad och titta förbi hos kusinerna en sväng.

you give and you give and you give up…

2 kommentarer
  1. 1205
    Isabell | tisdag 26 juni 2007 @ 14:05

    Tack :) Ja, det är skönt att den är klar!


  2. 1206
    Sara | tisdag 26 juni 2007 @ 16:37

    Mm, här har vi äntligen haft lite sol idag… känns som jag inte sett solen sen vi kom hem från Mallis och det är ju ett tag sen nu… :blink: Hoppas det blir både varmt och mer soligt snart. :love:


Skriv en kommentar