En grattishälsning till himlen
fredag 1 november 2013 @ 00:18 | Vardagligt

Jag fick en liten klump i magen när ditt namn dök upp på födelsedagslistan på Facebook. En klump för att du inte är här och får uppleva din 20 årsdag. Det är helt sjukt att 7 månader har gått sen den dagen då du lämnade oss. Har så svårt att förstå, det har faktiskt ännu inte riktigt gått in i mitt huvud att du för evigt är borta. Jag gråter och är ledsen, tänker på dig ofta, men nej jag kan fortfarande se dig framför mig. Som om du skulle dyka upp någonstans. Som om jag skulle få höra din röst och ditt skratt, eller få se glimten i dina ögon. Vi saknar dig så Vickevire, och vi hade alla önskat du fanns kvar här med oss. Det var ju inte så här vi ville fira din födelsedag…på ett avstånd så långt, så långt. Men jag hoppas du firar i din himmel ändå och att du ser oss. Du finns förevigt i våra hjärtan. Grattis älskade kusinvitamin på 20-årsdagen.


1 november 1993 föddes fina du…

Skriv en kommentar