1231 ord
torsdag 24 oktober 2013 @ 10:37 | Skola/Jobb

Sitter och sliter med denna tråkiga VFU-uppsats. Blä och kräk. Har skrivit 1231 ord hittills av max 2000 ord. Sitter just nu och arbetar på etikdelen. Har en plan på den så efter lunch färdigställer jag den delen hoppas jag. Dock måste jag få in referenser till en vetenskaplig artikel…något som kom till vår kännedom igår. Var lite luddig beskrivning för arbetet men lärarna bekräftade vår misstanke under gårdagens skolbesök. Och så jag hatar att hitta artiklar som passar in på ämnet man skriver om. Få se hur resultatet blir. Imorgon hoppas jag ju i alla fall vara färdig med hela arbetet, kanske redan skicka in det då (deadline måndag kl.09.00), och så hoppas jag kunna hämta hem barnen redan 13.30 istället för 15.30 som står skrivet på dagisschemat.

Skriv en kommentar