Mormor-morfar-farfarvecka
söndag 20 oktober 2013 @ 19:45 | Vardagligt

Varit en intensiv vecka med besök av mormor, morfar och farfar. Alla har avlöst varandra. Vi hämtade mormor på tåget i söndags, som sedan åkte hem på onsdag. Morfar kom under torsdagen och sov över en natt. Och farfar kom i lördags och hoppar på tåget norrut tidigt imorgon bitti. Ungarna är ännu vakna och alldeles uppspelta! Dom som vanligtvis lägger sig 20.00. Men idag har dom i och för sig båda två sovit i bilen, och dessutom var vilan något senare än vanligt för Tuva så inte underligt dom inte är så trötta kanske. :-) Den korta Gällivareturen som var planerad till 1-2-3 november blir inte av, så nu siktar vi nog på en tågtur upp den 22 november. Då är det även tomtarnas vinterspel, kan ju vara skoj för småfolket.

Näe…om man skulle samla kraft till att fånga in dom där tjejerna nu så dom lugnar ner sig lite och kanske får ro till att sova.

Skriv en kommentar