Is it you inside my head?
måndag 11 juni 2007 @ 21:46 | Studenten

När jag var in och beställde min balklänning en av de där kalla dagarna i januari så kunde jag inte räkna med att tiden skulle gå så här fort. Imorgon är det dags. :) Nervositeten börjar sakta men säkert stiga sig på. Samtidigt kryper rastlösheten i min kropp och jag bara önskar att kvällen/natten snart är över och morgondagen här. Har tid hos frissan klockan 11 och efter det väntar sminkning. Tror att det sedan kommer bli en alldeles oförglömlig kväll, bara nu vädret också visar sin goda sida till. Det regnade nämligen tidigare idag. Dock så sprack det upp under kvällskvisten och solen tittade fram. Och vi får ju hoppas att vi åtminstone slipper regndropparna imorgon. Fast helst av allt önskas ju lite solstrålar såklart! ;)

And all that I’ve been doing is without you…

3 kommentarer
 1. 1181
  Kajsa | tisdag 12 juni 2007 @ 10:35

  Bal är mys :) Hoppas du får det superkul :) Och glöm inte att ta mycket kort :P


 2. 1182
  Mathilda | tisdag 12 juni 2007 @ 17:23

  Du är vackrast ikväll, det är jag säker på. Hoppas att vädret är schysst och i alla fall inte ger er regn. Jag är berädd att skänka min tropiska sol till er, men bara för just balkvällen ;)


 3. 1189
  Ylva | söndag 17 juni 2007 @ 21:43

  :flower: Snygg klänning även om man bara ser överdelen…. :D Hoppas att du haft kul……själv gick jag aldrig på nån bal….//Ylva


Skriv en kommentar