Höstdagar
lördag 19 oktober 2013 @ 12:22 | Vardagligt

Gjorde mitt sista pass i torsdags för denna VFU-period. Skönt nu när det är över, när dagarna inte behöver vara lika intensiva och långa. Framförallt för barnen som vissa dagar fått gå 6.30 – 16.30 på dagis. Har i alla fall varit en mycket givande VFU, och jag har haft det riktigt bra på min placering på infektionsavdelningen. Nu väntar plugget igen, och så får vi se fram emot vårens VFU-placering vars det nu kan tänkas bli. :-)

Challe-kompisen

En kommentar
  1. 2495
    Sandra | lördag 19 oktober 2013 @ 18:39

    Kul! Förstår samtidigt att det är skönt att det är över också, har just gjort första veckan av 6 på min sista sjukhusplacering, och gud vad intensiva dagar det blir. Även om det är kul, givande och intressant. Dagarna blir ju så långa för Majekn också.
    Fast med tanke på examen i juni är man ganska peppad!


Skriv en kommentar