Absolut sista veckan
torsdag 7 juni 2007 @ 19:53 | Studenten

Nu har den absolut sista veckan påbörjats. Om sju dagar tar vi studenten. Helt otroligt! Tiden gick så snabbt. Jag fixade gymnasiet. Det är dags att lämna sin klass, hela skoltiden överhuvudtaget, och gå rätt in i vuxenlivet. Mycket spännande, men ändå så nervöst. Mest av allt längtar jag nog efter allt firande som väntar. Balen är bara 5 dagar bort idag och allt börjar nästan vara klart nu. Eller det jag menar är väl att allt borde börja bli färdigt snart. Tiden rusar som vanligt i hög hastighet!  :) Idag hämtade jag för övrtigt min balbiljett, och imorgon ska min klänning följa med mig hem. Oooh! 

Kollade förresten mitt inlogg på Dexter och såg att betygen i de flesta ämnen är lagda nu. I mitt individuella val, Foto 100 p, så ser jag ett G. Mitt livs första G! Känns mycket underligt. Det låg och vägde mellan G och VG på grund av ‘bristande intresse’, så det spelade väl inte någon större roll egentligen. Måste ju ändå läsa upp så man kanske lyckas komma in på läkarlinjen någongång. Men ändå, Mikaela och ett G. Det är nästan som ett skämt. Helst då fotografering är mitt största intresse. Men det blev väl så att jag inte alltid orkade släpa på två klumpiga väskor. Oftast är det ju nog jobbigt med bara en. Så det slutade med att jag prioriterade min egna älskade digitala vän, och vips så dalade betyget i skolans fotokurs.

Nåja. Jag och Komvux väntas ju bli jättebra vänner i höst, så de där betygen löser sig nog alltid!

En kommentar
  1. 1175
    Isabell | lördag 9 juni 2007 @ 19:26

    Åhh så spännande det låter med bal och alltihop :)


Skriv en kommentar