Söndagskreativitet
söndag 15 september 2013 @ 19:42 | Vardagligt

Söndag och jag laddar in för sista veckan i skolan före min VFU-placering som jag ju ska göra på en infektionsavdelning denna gången. Spännande! Har ett bukfallsseminarium på onsdag och på fredag ska en smärttenta skrivas. Blir att ligga i i pluggandet till veckan med andra ord! Men ikväll njuter jag bara…

Sitter och pysslar på en liten bebisonepiece. Mitt första försök så tog bara av tyger som redan fanns hemma så räckte inte till något större än storlek 62. Blir den fin kanske den får hamna i spara-lådan hemma eller bli en gåva till någon framtida nyföding i bekantskapen. :-)

En kommentar
  1. 2494
    Mli - Nybliven mamma till Elton ♥ | fredag 20 september 2013 @ 21:37

    Han sitter stadigt :) Han är 9 mån vid jul. Kan hända vi köper bilbarnstol tidigare :)


Skriv en kommentar