Packar kappsäcken
onsdag 10 juli 2013 @ 22:37 | Allmänt, Vardagligt

Har packat väskorna för imorgon beger vi oss ut på resande fot. Första stopp blir i Pajala (50 mil bort) där vi övernattar hos barnens faster & kusiner en natt. Var länge sedan vi var i Pajala, lite ‘hemskt’ ändå att vi inte varit förbi där sen våren/sommaren 2008. Så blir med andra ord Pajala-premiär för både Saga & Tuva. På fredag fortsätter vi vidare de sista 20 milen till stugan i Maunu/Finland där vi tillbringar helgen. Sen blir det Gällivare/Kiruna kombinerat under kommande vecka. Sen landar vi bara hemma en snabbis innan vi drar vidare mot huvudstaden med Åsa & co. Där hoppas vi på några fullspäckade och roligare dagar med bland annat Junibacken och Skansen. Avrundar sedan resan med en dygnskryssning. Småtjejerna laddar och ser fram emot detta! :-)

En kommentar
  1. 2489
    Anna-Maria | fredag 12 juli 2013 @ 08:18

    Oj vilket resande! :) Hoppas ni får det trevligt! Förstår att tjejerna måste vara riktigt laddade inför alltihopa! :)


Skriv en kommentar