Goodbye is not forever
söndag 26 maj 2013 @ 17:47 | Vardagligt


En månad har gått sen vi sa hejdå…

Dagar blir till veckor, veckor blir till månader och så småningom blir månader till år. Tiden kommer alltid att fortsätta att gå, men minnet av finaste Victor kommer leva kvar hos oss ändå. Jag gråter inte längre varje dag, men tanken springer dagligen iväg till Victor. Även om det än inte sjunkit in helt att denna saknad är för evigt så börjar det ändå bildas någon slags fakta upp i huvudet att Victor faktiskt är borta. Borta från denna jord, men kanske bara någon annanstans? Det vill jag så gärna tro. Att han ändå finns här omkring oss alla som blev kvar med saknaden och sorgen. Att han på något vis ser efter oss.

En kommentar
  1. 2482
    Mamma | onsdag 5 juni 2013 @ 11:03

    Jag tror också att finns nära oss men det är svårt att förstå att vi inte ses här nå mer :sad: Längtan och saknaden får vi leva med tills vi ses igen när vi har levt färdigt…..


Skriv en kommentar