Måndag i ledigheten och sjukdomens tecken
måndag 6 maj 2013 @ 18:14 | Allmänt

Då stegar vi in i tredje praktikveckan, går snabbt det här! Haft en ledig måndag idag, går förmiddag imorgon och sedan ledig onsdag igen. Sen blir det hårt i fem dagar och jag går torsdag-måndag i ett streck. Igår kom mina älsklingar hem efter några dagar i norr. Tuva är sjuk, någon släng av magsjuka. Hon var trött hela dagen i lördags och sov mest. Igår åt hon knappt, det gick tydligen många blöjor och i bilen på väg hem hade hon lämpligt nog passat på att kräkas också. Bara en gång dock, så det är ju bra. Inte varit en så glad tjej idag, mest gnäll och gråt. Ätit en grillkorv, lite blåbärssoppa och annars mest bara druckit vätskeersättning. Hon har sovit 2-3 kortkorta svängar idag, så när hon somnade i min famn strax efter 18 och jag kunde lägga henne i egen säng så gissar jag det är för natten. Hoppas i alla fall!

En kommentar
  1. 2478
    Mli - Nybliven mamma till Elton ♥ | fredag 10 maj 2013 @ 22:33

    Förstår din tanke men tänker samma så det är inget du behöver påpeka :) Hoppgungan testa jag i ca 3 min och det var enda gången. Ville bara se hur strl kändes och se hur han reagera, och gåstol har vi inte än. Vi tar vara på bebistiden, absolut.

    Trevlig helg på er :D


Skriv en kommentar