2 maj 2013
torsdag 2 maj 2013 @ 13:41 | Vardagligt

Var ett vackert sista farväl av vår fina Victor i Gällivare kyrka i fredags. Ännu ofattbart att han är borta, jag har ännu inte smält det. Var en snabbvisit uppe i Gällivare, kom hem redan lördag eftermiddag/kväll. Efter ankomsten hem så skyndade jag mig iväg på 40-årsfest, så blev en trevligt kväll att avsluta helgen med. Tjejerna fick vara med Mia så vi hämtade hem dom söndag eftermiddag. Var dom 3 första nätterna utan Tuva för min del, men det gick bara bra. Hann knappt börja känna saknad eftersom dagarna rullade på med allt kring begravning osv. Var lite värre när jag lämnade bort Saga första gångerna, då grät jag bara hela första dagen utan henne. ;-)

Är åter igen utan tjejerna just nu. Nicklas och tjejerna åkte igår iväg upp till Mauno/Finland för några dagar med farfar. Känns lite tomt här hemma ensam. Bad Mia flytta in för några dagar, så ja ensam är jag ju ändå inte. :-) Åkt på världens förkylning, var helt förslappad i soffan igår, och idag har jag inte klivit upp förrän 12! Skönt ändå, men hade ju gärna sluppit vara sjuk. Hoppas jag piggnar till för imorgon ska jag åter igen på praktiken.

Skriv en kommentar