1-årsdagen
fredag 22 mars 2013 @ 18:23 | Allmänt, Tuva

En fredag med lite lätt firande bara vi familjen. Saga fick ge sin present åt Tuva imorse, och sedan ägnade vi flera timmar på Leos lekland. Superskoj, tyckte framförallt Saga som inte var still många sekundrar. På eftermiddagen kom Nicklas hem och vi åt middag, öppnade paket och fikade varsin gräddeklädd muffin. Tuva ‘mmm:ade’ och åt upp sin i rasande fart. :-)

Tuva skickar massor av tackkramar till:
- Morfar som skickat en bok med ljud & pengar
- Mormor som skickat en klänning med leggings och dörrknoppar
- Morbror Johannes som skickat en klänning
- Gammelmoster Kerstin som skickat en klänning
- Gammelmormor som skickat tjocksockor och kläder
- Faster Veronica och kusinerna Tove & Hugo som skickat en fleecejacka
- Farfar som skickat pengar
- Farmor som skickat pengar som vi köpt en leksakstelefon & en klänning för

Tror båda barnen somnar tidigt ikväll, varit sådant fart på dom idag. Saga somnade inte som jag trodde hon skulle i bilen på väg hem. Och Tuva tog bara en vila på c:a 1 timme. Lugn och skön fredagkväll. Jag ska ägna mig åt 1-årstårtan inför morgondagens kalas.

Skriv en kommentar