Släng av magsjuka
onsdag 27 februari 2013 @ 09:56 | Vardagligt

Vaknade vid 2-tiden inatt av att Tuva kräktes i sin säng. Hann få upp henne och resten landade på golvet i tvrummet. Bara byta kläder och renbädda. Lillan somnade om, och jag hann precis börja slappna av igen när hon vaknade till och kräktes lite till. Än en gång upp, renbädda och byta kläder. Sen fick hon sova med mig i sängen med en handduk under utifall att. Två gånger till hann hon kräkas under nattens gång, mest tomt/ingenting. Vi somnade om kring 4.30 igen och efter det är det lugnt. Hon har sovit gott, varit på strålande humör (det var hon redan inatt fast hon kräktes…låg där i sängen som en spillevink). Har nu på morgonen matat henne med lite vätskeersättning och en rostmacka med massor av smör. Tror (och hoppas) det är lugnt nu.

En kommentar
  1. 2450
    susanna | onsdag 27 februari 2013 @ 20:47

    usch.. hoppas det bara var en släng och att det inte drabbar någon av er andra :)


Skriv en kommentar